AS “Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” nerevidēts starpperiodu pārskats par pirmajiem sešiem 2024. gada mēnešiem


2024. gada pirmajos sešos mēnešos neto apgrozījums bija 768,3 tūkst. eiro, kas ir par 1,0% vairāk nekā iepriekšējā gada pirmajos sešos mēnešos, bet peļņa pirms uzņēmumu ienākuma nodokļa bija 61,4 tūkst. eiro – par 27,6% jeb 23,4 tūkst. eiro mazāka, salīdzinot ar iepriekšējā gada attiecīgo periodu.

Pārskata periodā Sabiedrība finanšu nomā uz pieciem gadiem ir saņēmusi jaunu vidējas kravnesības kravas automašīnu.

AS „Siguldas ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija” ir vienīgais augstvērtīgas vaislas buļļu spermas ražotājs un viens no lielākajiem tās piegādātājiem Latvijā. Otra lielākā Sabiedrības pamatdarbības nozare ir piena analīžu veikšana. Sabiedrība veic arī citus ar ciltsdarbu saistītus pakalpojumus – konsultācijas liellopu selekcijas, ēdināšanas un turēšanas jautājumos, govju eksterjera vērtēšanu, govju mākslīgo apsēklošanu, pārraudzības datu pirmapstrādi. Sabiedrība piedāvā Latvijas saimniecībām ASV ģenētikas laboratorijā testēt ganāmpulka dzīvnieku genomu paraugus.

Valda Mālniece

Valdes locekle, Finanšu un grāmatvedības daļas vadītāja

Tālrunis: 67972040

E-pasts: valda.malniece@sigmas.lv

Pielikums



Attachments

Siguldas_CMAS_2024_gada_6_menesu_parskats