„Ignitis grupė“ kviečia į tarptautinį renginį Investor Day 2024


„Ignitis grupė“, integruota atsinaujinančios energijos bendrovė ir didžiausia biržoje listinguojama įmonė Baltijos šalyse, kviečia savo mažmeninius akcininkus į išskirtinį renginį – Investor Day 2024, kuris vyks 2024 m. rugsėjo 13–14 dienomis Lietuvoje gyvai ir bus transliuojama internetu.

Šis dviejų dienų renginys suteiks unikalią galimybę mažmeniniams investuotojams susitikti su „Ignitis grupės“ vadovybe, išgirsti išsamius pranešimus apie grupės strategiją, finansus ir verslo segmentų plėtrą, aplankyti svarbiausius energetikos objektus bei bendrauti tarpusavyje.

Pirmąją dieną (rugsėjo 13 d.) vyks konferencija Energetikos ir technikos muziejuje Vilniuje. Vėliau dalyviai galės aplankyti Kruonio hidroakumuliacinę elektrinę. Antrąją dieną (rugsėjo 14 d.) vyks ekskursija į Tauragės vėjo ir saulės parką.

„Šis renginys – unikali galimybė mūsų akcininkams iš arti susipažinti su „Ignitis grupės“ veikla ir potencialu. Kviečiame visus mažmeninius investuotojus prisijungti ir tapti aktyviais mūsų augimo istorijos dalyviais“, – sako Ainė Riffel-Grinkevičienė, „Ignitis grupės“ finansų veiklos ir ryšių su investuotojais vadovė.

Registracija į renginį būtina ir vyksta iki 2024 m. rugsėjo 9 d. Daugiau informacijos ir registracija:
https://ignitisgrupe.lt/renginys-investuotojams-ignitis-group-investor-day-2024

Dėl papildomos informacijos, prašome kreiptis:

Komunikacija
Artūras Ketlerius
+370 620 76076
arturas.ketlerius@ignitis.lt

Ryšiai su investuotojais
Ainė Riffel-Grinkevičienė
+370 643 14925
aine.riffel-grinkeviciene@ignitis.lt