Ehitusleping Eestis (büroohoone Tallinnas)

5. septembril 2024 sõlmisid AS Merko Ehitus kontserni kuuluv AS Merko Ehitus Eesti ja Estconde Invest OÜ projekteerimis- ja ehituslepingu büroohoone rajamiseks Tallinnas aadressil Tartu mnt 1.

Leping hõlmab 27 maapealse ja kahe maa-aluse korrusega A klassi büroohoone, vajaliku infrastruktuuri ja hoonet ümbritseva territooriumi rajamist. Hoone valmib vastavalt rahvusvahelise jätkusuutlikkuse standardi BREEAM Excellent taseme nõuetele.

Lepingu maksumus on ligikaudu 64,3 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Tööde kestus on 40 kuud.

AS Merko Ehitus Eesti (merko.ee) on tunnustatud Eesti ehitusettevõte, mis teostab üld-, insener- ja elamuehituse töid.

Lisainfo: AS Merko Ehitus Eesti üldehitusdivisjoni juht Marek Hergauk, tel +372 680 5105.

Urmas Somelar
Finantsüksuse juht
AS Merko Ehitus
Telefon: +372 650 1250
E-post: urmas.somelar@merko.ee

AS Merko Ehitus (group.merko.ee) kontserni ettevõtted ehitavad hooneid ja infrastruktuuri ning arendavad kinnisvara. Loome paremat elukeskkonda ja ehitame tulevikku. Tegutseme Eestis, Lätis ja Leedus. 2023. aasta lõpu seisuga andis kontsern tööd 635 inimesele ning ettevõtte 2023. aasta müügitulu oli 466 miljonit eurot.