Clean Motion: Cameron Crisman ansluter sig till Clean Motion som Head of International Growth


Clean Motion välkomnar Cameron Crisman som ny Head of International Growth. Han har bred erfarenhet av internationell affärsutveckling, varumärkesbyggande och försäljning, särskilt från företag inom elfordonsindustrin och med fokus på hållbarhet. Camerons uppgift blir att driva försäljningstillväxten både i Europa och globalt av Clean Motions solcellsdrivna fordon EVIG.

Jonsered, Sweden – 2024-09-25

Clean Motion AB är glada att meddela att Cameron Crisman ansluter sig till företaget som Head of International Growth. Med sin breda erfarenhet av affärsutveckling och marknadsexpansion, särskilt inom elfordonsindustrin och hållbarhetsfokuserade företag, kommer Cameron att spela en nyckelroll i att stärka Clean Motions närvaro i både Europa och på globala marknader. Hans rekrytering sker vid en viktig tidpunkt när Clean Motion ökar takten i sin tillväxt och kommersialiseringen av det innovativa och solcellsdrivna fordonet EVIG.

Cameron, kommer ursprungligen från Los Angeles, Kalifornien, men är numer bosatt i Stockholm. Han har en gedigen bakgrund inom affärsutveckling för snabbväxande företag. I sin nya roll kommer han att fokusera på att leda Clean Motions expansion, med särskilt fokus på att stärka företagets försäljning både i Europa och på globala marknader.

Med omfattande erfarenhet av att leda internationell tillväxt inom elfordonsindustrin, lyxprodukter och hållbarhetsteknologier, kommer Camerons expertis på den europeiska marknaden och stora internationell erfarenhet att stärka Clean Motions tillväxtambitioner avsevärt.

Christoffer Sveder, Chief Commercial Officer på Clean Motion, delade sin entusiasm:
"Vi är väldigt glada över att få Cameron till teamet vid en så avgörande tidpunkt i vår expansion. Hans kunskap om elfordonsindustrin och imponerande erfarenhet från internationella marknader är ett tungt tillskott till marknads- och försäljningsorganisationen. Camerons expertis stämmer perfekt överens med vår vision att leverera hållbara, energieffektiva transportlösningar till fler marknader, med början i Europa och vidare."

Clean Motion fortsätter sitt åtagande att driva utvecklingen av hållbar mobilitet, där EVIG leder vägen mot renare, mer energieffektiv stadstransport. Cameron Crismans erfarenhet kommer att vara avgörande för att påskynda företagets internationella tillväxt och stödja dess långsiktiga vision att leverera skalbara, hållbara transportlösningar globalt.

För mer information, vänligen kontakta:
Christoffer Sveder, Chief Commercial Officer
Clean Motion AB
Telefon: +46 76 319 64 31
Epost: christoffer.sveder@cleanmotion.se

Om Clean Motion AB

Clean Motion AB är ett svenskt bolag som tillverkar och säljer verkligt hållbara fordon för städer. Fordonen är närproducerade och baserade på energi- och resurseffektivitet, för att maximera införandet av elfordon globalt. Bolagets vision är att erbjuda stadsmobilitet-laddad med solenergi och erbjuder därför lätta elfordon med låg energiförbrukning för att möta 2000-talets urbana transportutmaningar.
Clean Motion AB är listat på First North Growth Market vid Nasdaq Stockholm. Certified Adviser är G&W Fondkommission. För ytterligare information, vänligen besök: www.cleanmotion.se